7 Gauges och XML

Gauges och XML hör ju väldigt mycket ihop. Skall jag som amatör göra någon gauge så blir det i XML. Det går ju också att göra gauges i C-prog men det ligger utanför min horisont.

Har sett på många forum att användare söker efter manualer, information och tutorials angående XML-programmering av gauges. Något bra samlat dokument verkar svårt att hitta. Däremot finns informationen utspridd lite varstans.

Följande download TextInfo Gauge 4.0 and XML Tutorial på AVSIM innehåller en alldeles utmärkt tutorial.

Flight Simulation Software har en Tutorial Page.

Även SDK för resp simulator innehåller tutorials och annan information om XML.

Äldre gauges och xml från FS9, FSX mm brukar fungera även i P3DV4.

Genom att studera freeware xml gauges från siter som AVSIM, FlightSim mm kan man lära sig en hel del. Även freeware aircrafts har ofta bra studiematerial.